IBIZA

In September een paar dagen naar Ibiza geweest. Een minivakantie met mijn dochter, qualitytime! Goedkope vlucht geboekt (Ryanair vanaf Dusseldorf Weeze) heel vroeg vliegen, en om 10 uur smorgens op Ibiza landen! Perfect.

We logeren in een aparthotel in Sant Antoni de Portmany, bij aankomst blijkt het een hotel (en stad) met vooral Engelse jongelui. Ik heb 1 x niet goed opgelet tijdens mijn boeking, maar goed, we schikken ons erin. Ibiza it is!! Voordeel van deze stad is dat alle bussen over het hele eiland gaan vanaf hier. Dus we kunnen alle kanten op, Bus is erg goedkoop, dus ook een aanrader om hiermee het eiland te verkennen.

Aan terrassen, strandtenten, winkeltjes geen gebrek. Een ideale plek om lekker te consumeren. Rust moet je in deze stad niet zoeken, dan zal je meer naar het Noorden moeten…

Een strandje om zeker te bezoeken (in voor of na seizoen) is Cala Saladeta. Er gaat een rechtstreekse bus vanaf het hoofdstation. Ook de Hippiemarkt, Ibiza stad etc zijn rechtstreeks te bereiken. Download HIER de Ibiza Bus App, daarmee heb je alle lijnen goed in beeld! Wij waren in het naseizoen, en ik denk dat dit zeker een verschil maakt met het drukke hoogseizoen.

Een avond naar een grote club zoals Ushuaia of Pacha is een belevenis op zich, top DJ’s van de wereld treden daar op, kost wat maar dan beleef je ook wat! Voor jong en oud!

Sant Antoni de Portmany, nabij Café del Mar
Ibiza stad
Ibiza Stad
Sant Antoni de Portmany
Cala Saladeta
Cala Saladeta
Cala Saladeta
Sant Antoni de Portmany
Ibiza stad
Kust sant Antoni de Portmany
Hippymarket
David Guetta 🙂
Santa Eularia