OVER MIJ

Welkom op mijn website! Ik ben Angelique, woon in Emmen, en ben gek op reizen! Samen met mijn man, soms met de kinderen, gaan we er regelmatig op uit!

Hou je ook zo van reizen, of ben je op zoek naar een leuke bestemming? Altijd leuk om te lezen en te bekijken wat anderen ondernemen en ontdekken vind ik. Alleen al de voorbereidingen, HEERLIJK! Wij reizen een aantal keer per jaar, soms korte weekendtrips, soms een week of langer, tot nu toe altijd in Europa. Het zoeken naar de ideale plek vind ik ronduit een geweldige (tijdrovende) bezigheid. Niet iedereen heeft hier zin in. Ik krijg dan ook regelmatig de vraag: hoe regel je dat toch allemaal? Boek je niet via een reisbureau? (nee, nooit..) Hoe vind je zo’n prachtige plek?

Tja.. 1 antwoord: Internet. En dan bedoel ik niet een online reisbureau, maar Google Maps, Earth, Reisblogs, ANWB, Booking.com, Reviews, fotos, etc etc.

Laatste jaren zijn we met het vliegtuig naar verschillende bestemmingen geweest, dit jaar gaan we weer kamperen! We hebben een 2e hands Holtkamper (vouwwagen) gekocht, en gaan weer back to basic!! Heel veel zin in! Waar heen? Daar zijn we nog naar op zoek!

Ik zal ook mijn steentje bijdragen, door mijn reizen te delen, vooral door mijn foto’s te plaatsen en wat (zoek) tips te geven. Gewoon, omdat het leuk is!

Alle foto’s op deze site zijn door mij gemaakt. Ik ben geen fotograaf, maar doe mijn best!

Ons vakantie-wensenlijstje ziet er meestal als volgt uit:

  • UITZICHT!! Erg belangrijk, want thuis kun je niet over zee, bergen of een meer uitkijken vanaf je terras of balkon…
  • LOW BUDGET, HIGH CLASS! Voor weinig geld een prachtig onderkomen vinden is een sport vind ik.
  • LIGGING hotel of appartement. Liefst wel op loopafstand van dorp, boulevard etc. zodat we ’s avonds even dichtbij een drankje kunnen doen.
  • HOTSPOTS. Veel ontdekken en zien is belangrijk. Liefst lopend de omgeving verkennen. Een centrale plek om te slapen, met meerdere bezienswaardigheden of natuur er omheen..
  • OPENBAAR VERVOER of HUURAUTO. Als we met het vliegtuig zijn, kijk ik kritisch naar vervoer in de omgeving. Openbaar vervoer is soms perfect, maar om bijv. een eiland helemaal te bekijken is een huurauto ook heerlijk!